lauantai 23. helmikuuta 2013

Goomba, nr 2

Pojan lempparijuttuja taas. Eli Goomba, kera siipien. Aiempi Goomba on täällä.
Housujen kangas Hamstereista juuri sopiva housupala ja kuva velouria. Resorit pitkät, voipi alkuunsa vähän kääntään, tosin ei välttämättä kääntämiselle tarvetta. Muutakin on tullut tehtyä, mutta nää valokuvausvalaistukset on niin surkeat, että ei tule kuvailtua.



Ompelumerkit on tilattu Iksatilta, niihin olen ollut ihan tyytyväinen. Nyt olisi tarve kyllä sivumerkeille. Mistä olette tilanneet saumaan laitettavat omat merkit??




Mukavaa viikonloppua!

-miku-

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Sieniä ja matoja

Pitkästä aikaa tein nappilistapaidan. Aiemmin olen käyttänyt Ottobren superhyvää ohjetta nappilistaan, nyt olin laiska ja tein vain kahdesta suikaleesta tuon ja saumuroin kiinni. Tiedätte varmaan kuin kävi, eli liian paljon tuli ns. saumanvaraa ja pikkasen pussittaa nappilistan alareunasta. Ei se kyllä käytössä näy lainkaan, saatikka, että haittaisi käyttöä, mutta muistaapahan seuraavan kerran tehdä nappilistan suoratikillä taas. Kangas on ihana! Pojalle on joulupukin tuomana samasta kankaasta haalari ja nyt ostin toisen värisenäkin tuota. Tykkää niin poika kuin äitikin.





Leppoisaa sunnuntaipäivän jatkoa kaikille!

-miku-