lauantai 3. huhtikuuta 2010

Onnimiehen farkut *kuvia lisätty*

No niin, toinen postaus jo tälle päivälle :-D Ihan hetken päähänpistosta ompelin pojalle farkut. Aluksi oli meininki tehä semmoset puolikuutaskulliset, mutta enpäs sitten tehnykään :-D Laitoin prässit. Ja kun edessä oli prässit, tuntui, että taaksekin pitää jotain laittaa, ja sinne tuli sitten tähdet. Ajatuksena, että kun pesen kertaalleen nuo, niin ne tähtien reunat hapsuttuu, siksi vain suoralla tikillä ommeltu. Katotaan kuin käy!

Malli on oma, eli tuo perushousukaava. Tein vähän enempi leveyttä, sekä korkeutta, kun tuo farkkukangas ei anna periksi. Lahkeet on nyt suorat, mutta jäin vielä miettimään, että pitäskös kuitenkin laittaa resorit. Mitäs mieltä olette? Suorat lahkeet on varmasti helpompi kiskoa korkeavartisten gorejen päälle kaupungilla, mutta resorit ois taas semmoset rennomman näköiset. Vai pitääkös miun vaan tehä vielä toiset, ja niihin sit resorit :-D Eurokankaasta ostettu farkkukangas, 9,90e/m.









Vaikka aina sanotaan, että ei kahta ilman kolmatta, niin eiköhän nää postaukset tälle päivälle riitä :) Katotaan jos huomiselle sit vaikka jotain taas saisikin aikaiseksi!

MUOKS:
Lisäsin pari otosta käytöstä. Mitäs mieltä olette, kumpi parempi, kuvat taustan kanssa vai ilman? Toisaalta, jos taustat leikkaa pois, ei tarvi niin katella, että missä kuvaa. Mutta siten niistä myös tulee miusta ns. kylmempiä, mutta siistimpiä. Vaikeeta on! Niin moni käyttää noita leikattuja kuvia, ja nyt kuitenkin mietin, että pitäskö miunkin. Miten on?

17 kommenttia:

  1. Siistit farkut! Mun mielestä hyvät just noin. Prässeihin sopii jotenkin suora lahje paremmin. Siis mun mielestä ;)

    VastaaPoista
  2. Tee toisetkin:)
    Noin on hyvät mutta voisi olla hauskat resoreillakin! Kivat ja varmasti mukavat jalassa:)

    VastaaPoista
  3. Kivat farkut ja mun mielestä ehkä paremmat ilman resoreita.

    VastaaPoista
  4. Satu, Kiitos! Joo, ehkä toi farkku ei kyllä niin hyvin resoreille prässien kanssa edes taipuisikaan.

    Niinu; Kiitos! Jeps, joutunee tekemään, mutta tosiaan jos jättäisi resorilahkeisista sitten prässit pois ja keksi jonkun muun jutun muutenkin :)

    -Minna-; Kiitos! Jeps, prässifarkut ilman resoreita ja sitten resorifarkut ilman prässejä :)

    VastaaPoista
  5. Meikäläisen makuun myöskin nämä prässifarkut kivat juuri tällaisena :)! Ja voi tuota edellisen postauksen takkia! Se on ihana :)!

    VastaaPoista
  6. Kivat, ihanat pisteet iin päälle nuo tähdet. ;)
    Minustakin nämä on paremmat näin, ilman resoreita.

    VastaaPoista
  7. Tosi ihanat farkut! Mäkin oon kyllä sitä mieltä, että prässien kanssa ehkä paremmat ilman resoreita. Mä olen jotenkin vähän pelännyt tuota farkkukankaan ompelemista, veikkaan, että mun huono koneeni ei siitä selviydy. Mutta kunhan saan vaan juoksukoulupalkintoni, niin taitaa farkutkin syntyä ;)

    VastaaPoista
  8. Ihanat farkut, tosi kivat nuo tähdet ! Tykkään =)

    VastaaPoista
  9. Kivan näköiset farkut ja tähdet erityisen piristävät! :)

    Ja resorit mäkin voisin ajatella ilman noita prässejä :)

    VastaaPoista
  10. Tosi kivat farkut ja just hyvät suorilla lahkeilla!

    Mä tykkään enempi kuvista, joissa taustaa ei oo leikattu pois, mutta totta kyllä, että sitten ei tartteis niin miettiä missä kuvaa. Ehkä vois leikata, jos tarvii ja muuten antaa taustan olla? ;)

    VastaaPoista
  11. Miustakin nuo farkut on kivemmat ilman resoria, teet sitten toiset ilman kantteja resoreilla. :)

    Ja kuvat kivempiä taustojen kanssa. Onnista on ainakin kiva katella niitä vauhtikuvia. ;-D

    VastaaPoista
  12. Tosi kivat farkut.
    Tykkään kanssa mieluummin kuvista, joissa tausta näkyy. Silloin täytyy tietysti vähän miettiä taustaa ja usein täytyy joku kuva jättää julkaisematta, kun tietsikanruudulla huomaakin taustalla vaikka mitä epäsuotavaa ;)

    VastaaPoista
  13. Anette, kiitos!

    Mia, kiitos! Ja tosiaan, nyt kun olivat jo käytössä, niin lahkeet menee täydellisesti kenkien (ne ruskeat Eccon goret) päälle!

    Maarit, kiitos! Hei, tuo Eurokankaan farkkukangas on tooosi ohkaista! Eli ihan varmasti pystyt ommella, jos tavan puuvillakin onnistuu :) Mutta toki se uusi kone on myös oiva palkinto itelle!!!!

    Kati, kiitos! Hitsi ne kengät on siulle vieläkin ettimättä :( Jos tällä viikolla yritän vähän kunnostautua!

    Bianca, kiitos! Täytynee siis ostella farkkukangasta pikkusen lisää ja tehdä toiset :)

    Anna, kiitos! Joo, facebookinkin kautta tuttu laitteli kommenttia, että taustojen kanssa. Joten enköhän mie jätä nuo kuvien leikkaukset muille. Ja niin, nyt alkaa tuo aurinko kivasti paistella, niin kuvatkin onnistuu vähän paremmin.

    Santra, kiitos! Joo, tuon kaverin kuvaaminen onkin välillä vähän haasteellista :-D Voit vaan kuvitella mikä meno sillä on nyt tuolla pihalla kun on taas päässy kunnolla sen pukynsa kanssa vauhtiin... Oivoi :-D

    Kokox; Kiitos! Ja kiitos myös siulle taustakommentista! Onneksi kysyin siis, kun aloin ite miettiä, että onko tylsää jos näkyy taustoja mutta kiva kun lukijat tykkää taustoista. Niin miekin tykkään :) Mutta todellakin makuasioita!!! On monen monta blogia, missä taustat on leikattu pois ja ne on niin ammatimaisen näköisiä, että aina kateellisena niitä ihastelen :) Mutta ehkäpä miun juttu on ottaa kuvat näin!

    VastaaPoista
  14. Taustat poiskin on ihan kivan näköistä mutta mäkin tykkään silti enemmän että taustat näkyy :)

    VastaaPoista
  15. mäkin tykkään enemmän taustoista. tai sitten leikattuja kuvia pitää käsitellä enemmän jotteivat vaan näytä leikatuilta. vähän blurria ja kikkoja jne. siis tehdä täysipainoinen kuva..

    mutta voithan tehdä siten että etsit kodistasi yhden selkeätaustaisen ja aina hyvävaloisen paikan ja kuvaat aina siellä. aina sama tausta ja se toisi tiettyä yhtenäisyyttä blogiin vaikka ei olekaan photoshopatut kuvat.
    käyttäjän päällä olevat on asia erikseen mutta siihenkinhän voisi miettiä jonkun yhteneväisyyden..

    VastaaPoista
  16. Voi kuinka kivat!!! Noista takatähdistä voi tulla tosi hauskat siinä vaiheessa kun pesee ja ne lähtee vähän purkautumaan. Tuo edellisen postauksen takki on aivan ihana!!!!!! Mistä lehdestä nuo kaavat oli? Jos kopioin idean..? ;)

    VastaaPoista
  17. Bianca jeps, ja ehkä nuo taustojen kanssa on enempi miun näköinen juttu!

    Unikuu, aivan. Ja miulla ei ole mitään ihmeohjelmia (vaikka iteasiassa kuvankäsittelyä on opiskeluaikana paljonkin ollut, sitä ei kyllä mistään huomaa...) olekaan. Mutta tuo sama tausta -juttu ois kyllä hyvä. Toisaalta, riippuu aina vähän kellonajasta missä on paras kuvauspaikka. Tuolla rupukameralla kun ei ihan kaikki aina onnistu...

    NorppaStiina; Kiitos! Ja kyllä, ne hapsuuntui pesussa. Tosin, ois pitäny ihan lyhkäsellä tikillä ommella, toivottavasti ei nyt purkeennu koko tähdet! Tuo takki on alunperin ollu Ottobre 4/2009, ohje nr.13, Sparrow-takki. Tosiaan etukappaletta muokkasin, samoten hihaa. Ja kiinnitystä. Mutta perusmalli tuossa oli miusta kiva!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :) Tervetuloa uudelleen!